zbutmash писав:Отличная работа и разнообразие в дизайне , а то уже эти черные коробочки, как у многих - достали , аж глазам больно Сделать конечно можно и переднюю панель и заднюю - красивше , бюджет вырастет на порядок. Желаю Николаю - вдохновения и творческих успехов
Я очень уважаю вашу работу(!), но красивше можно сделать и за "копейки", канешна, если не покупать спецальна принтер и утюг (фота не-ахти, но принцип ясен))
Благодаря данной теме познакомился с очень приятным и интересным человеком,а также с концепцией звука ,которую проповедует мастер. Обсуждение внешнего вида усилителей ,меня лично ,мало интересует ,если усилитель играет,то мне совершенно безразлично как он выглядит Очень благодарен Николай Николаевичу ,за его терпение,продуктивнoе общение и создание усилителей с таким приятным характером звучания.
Хочу і я також поділитися своїми враженнями. Нажаль підсилювачів Миколая не чув - тому ділитимусь враженнями не про те як звучать підсилювачі Майстра, а про те, як Миколай Миколайович ділиться своїми знаннями, досвідом, своїм часом з такими початківцями як я. Зараз слухаю підсилювач - двотакт, в драйвері 6н1п-ев, далі 6п14п-ев, катодна обмотка.... Цей підсилювач допоміг мені з ноля зпроектувати, побудувати та налаштувати Kolyaholod! Це з його подачі було вирішено перепробувати різні варіанти роботи вихідного каскаду - тріод, УЛ з різним % підключення, та врешті решт зупинився на пентодному включенні з катодною обмоткою. Підсилювач звучить просто... Звучить!!! 10 ват на 8 Ом вміє грати всі жанри! Особливо імпонувало те, що Миколай не просто дав схему, а навчив правильно розрахувати режими, та правильно налаштувати виріб! Тобто дав не рибу а вудочку! За це йому я особисто дуже вдячний!!!
"...я в сотый раз опять начну сначала, пока не меркнет свет, пока горит свеча!". А.В. Макаревич "...и прошу вас, не надо песен, если можно – поставьте ДЖАЗ!". А.В. Макаревич
Зараз слухаю з JAMO Concert V у яких доречі 88 dB (1W/1m) - тобто не сама чутлива акустика, так я вам скажу - ГРАЄ!!!! Підсилювач повністю контролює акустику!
"...я в сотый раз опять начну сначала, пока не меркнет свет, пока горит свеча!". А.В. Макаревич "...и прошу вас, не надо песен, если можно – поставьте ДЖАЗ!". А.В. Макаревич
Майже закінчений варіант (залишилося прикрутити дно з "ногами", відполірувати дубові панелі)